Teacher’s Appreciation Week

De week van 5 tot en met 9 mei was het “Teacher’s appreciation Week”. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet denken. Langs de ene kant vind ik het super dat er zulke initiatieven zijn, want dan worden de leerkrachten een hele week in de watten gelegd. Maar langs de andere kant vind ik het ook jammer dat er zulke initiatieven “moeten” zijn om (bepaalde) ouders bewust te maken van al het goede wat een leerkracht doet voor onze kinderen. Ik heb gemengde gevoelens hierover…

Tine’s en Hanne’s juf zijn enorm in de watten gelegd die week, door al de kindjes en hun ouders. Wij hadden toen nog geen cadeautje afgegeven, maar wilden de aloude gewoonte van in België overbrengen en gaan dus pas morgen, de laatste schooldag, iets afgeven.

Op het internet vind je allerlei ideeën: gekocht of zelf gemaakt, keuze te over. Ik wilde iets zelf gemaakt afgeven en had een leuk idee gezien op één of ander kookprogramma: een confituurpot opvullen met suiker, Nesquick-poeder en marshmallows. Hieronder enkele foto’s.

Nu alleen nog hopen dat beide juffen graag chocomelk drinken…

 

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s