Moederdag

Vorige zondag was het moederdag. Deze dag wordt niet enkel in België gevierd, maar ook in de States hebben ze er aandacht voor. Weliswaar een beetje anders dan dat ik gewoon was, maar aan de andere kant, alles is hier anders maar daarom zeker niet minder goed 🙂

Hanne had op school een soort boekje gemaakt “All about my mom”, met vele tekeningen en eigen geschreven tekst. Soms moet ik haar teksten luidop lezen om te snappen waarover ze het heeft, maar altijd verschijnt er een glimlach op mijn gezicht! Ze doet zo haar best op school en past zicht zo goed aan, mijn kleine kapoen! Ik ben zo trots op haar. Ze is mijn (b)engeltje. We hebben trouwens deze week de uitslag van haar testen gekregen (Student Progress testen die ze in april had afgelegd om te zien op welk niveau ze zit). Ze heeft op elk onderdeel (lezen, schrijven, spreken, begrijpen) een A gekregen (staat voor “Fluent to Advanced”). Volgend jaar moet ze echter nog steeds naar de ESL-lessen (English as a Second Language) gaan… Van Tine hebben we nog geen uitslag mogen ontvangen. Ik vermoed dat we volgende week wel één of ander document zullen ontvangen.

Ook Tine had een mooie brief opgesteld, met woorden recht uit haar hart! Volgens haar maak ik de beste spaghetti! Als dat geen compliment is!

Ze hadden beiden niets geknutseld, dat wordt hier blijkbaar niet gedaan, juist daarom koester ik de brieven enorm!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s