2e VIA-party

Zaterdag was de 2e “Vlamingen In Austin” party. Ditmaal was het een BBQ en pool party en ging het door bij Barbara en Gilbert in downtown Austin. Het groepje Vlamingen breidt gestaag uit. Barbara en Gilbert wonen in een mooi modern appartementsgebouw waar je je dient aan te melden alvorens je binnen mag. Je komt er dus zomaar niet in 🙂 Het gebouw heeft vergaderruimten ter beschikking, een gemeenschappelijke jacuzzi en zwembad, een grote BBQ naast het zwembad, ruime bergruimte met grote frigo (vlak naast de BBQ), douchegelegenheid en toiletten. Er waren zelfs ligzetels ter beschikking. De ruimte was afgehuurd, dus “last” van andere gasten hadden we niet. Aangezien er geen glas in het buitengedeelte toegelaten was, stonden alle (wijn)flessen in de vergaderruimte opgesteld. Je kon dan je bekertje binnen vullen en buiten genieten van de heerlijke zon en eventuele zwempartij, want met net geen 35 graden was verkoeling welkom! Het was leuk vele gezichten terug te zien en nieuwe te mogen ontmoeten.

Omdat het groepje steeds groter wordt, brengt iedereen iets te eten of te drinken mee. Zo geraakt de tafel gevuld en is er voor iedereen wat lekkers. Maar nog belangrijker, de kosten worden gespreid en zo blijft het voor iedereen leuk om een party te organiseren

Toen de avond viel, was het er (als dat nog kon tenminste) nog gezelliger door de verlichting in en om het zwembad. Of had de muziek er iets mee te maken? Of misschien de drank? Hoe dan ook, de brisket op de BBQ was lekker, de babbels waren leuke en interessant, de meisjes hebben heel de tijd in het zwembad gespeeld met Emiel en Matthias (de kinderen van een tof koppel), er waren geen muggen of ander ongedierte die mij prikten, … kort samengevat: het was plezant en veel te snel voorbij! Maar niet getreurd, een 3e party ligt al vast!

By the way, de foto’s zijn, naar het schijnt, niet voor publicatie 🙂

Op naar de volgende!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s