Four down, one to go…

Vorige week ben ik aan Tine’s kamer begonnen. Ze wou 2 kleuren: grijs en roze. Het ging niet zo snel als gedacht. Niet alleen omdat er 2 verschillende kleuren aan te pas kwamen, wat veel prutswerk met zich mee bracht, maar evenzeer omdat ik veel “sociale verplichtingen” had die ik een beetje uit het oog verloren had. Deze week deed ik de afwerking en nu kan Tine terug in haar eigen kamertje slapen. Enkel de decoratie dient nog gekozen en aangekocht te worden.

De kamer lijkt groter en vooral frisser met de nieuwe kleurtjes. Het is een mooie kleurencombinatie. Het roze is niet té roze en het grijs combineert er mooi mee, plus de witte meubeltjes komen mooi uit. Ze heeft dat goed gedaan, ons Tine.

Daar waar het roze en grijs elkaar raken, moest ik met een klein penseeltje heel voorzichtig en met vaste hand een lijntje trekken zodat de kleuren niet in elkaar overliepen. Philippe heeft hierbij geholpen aangezien ik niet zo veel geduld heb… Ik heb er trouwens een stijve pink aan overgehouden 😦

Enkel nog Hanne’s kamer omtoveren alvorens ons eerste bezoek uit België arriveert. En… het is niet zomaar bezoek, het is Hanne’s peter! Het kan niet zijn dat ze haar afgewerkte kamer niet kan tonen!? Misschien kan ik ook nog de kinderbadkamer doen, maar dat zien we wel éénmaal we bezig zijn. En als mijn vingers niet stijf zijn…

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s