Three down, two to go…

De eerste ruimte in ons huis welke reeds een nieuw laagje verf gekregen heeft, was de eetkamer. In één van de vele vorige posts staat hierover meer te lezen. Ondertussen zitten de logeerkamer en de bijhorende badkamer ook in het nieuw. Op de foto’s in bijlage zien jullie het voorlopige resultaat. Er moeten nl. nog enkele decoratiestukken aangekocht worden o.a. een douchegordijn, handdoeken, een stoel, boekenrekje, kaders… Deze laatste worden donderdag geleverd, maar ik wou jullie vandaag al een paar foto’s laten zien.

Gezien Tine en ik gisteren de verf voor haar kamertje gekozen hadden, wou ik er vandaag al aan beginnen. Alles leegmaken, meubels verschuiven, afplakken, … dezelfde rimram als de vorige keer. Morgen voorzie ik de 1e laag verf, maar ik heb precies de verkeerde week uitgekozen om er aan te beginnen. Het begon eigenlijk deze morgen al… De maandag is mijn kuisdag en na een weekend van constant binnen en buiten lopen, was het meer dan nodig, ik kan het je verzekeren. Ik moest vandaag ook sandwiches bakken. Helaas had ik geen eieren meer dus moest ik eerst boodschappen doen. Het kuisen ging goed vooruit en deze morgen had ik gelukkig Tine’s kamer al een heel stuk voorbereid, enkel nog de gaatjes opvullen en een beetje verder afplakken. Op dinsdagmiddag ga ik normaal gezien naar de bib. Morgen wil ik zeker gaan, want het is de laatste keer dit schooljaar (het schooljaar eindigt hier al op 30 mei!). Volgende week is het de hele week book fair en a.s. vrijdag wordt de ruimte hiervoor ingericht. Woensdagmorgen om 10u is er PTA-meeting, ook de laatste dit schooljaar en eigenlijk wil ik daar ook naar toe… Woensdag is het ook early release en zijn de meiden al om 13u thuis want om 14u worden ze bij de tandarts verwacht (ik ben al benieuwd wat ze te vertellen heeft om hun tanden!). Ik heb hen ook beloofd dat ik daarna suikerwafels ging bakken, dus ook geen tijd om te verven want belofte maakt schuld! Vrijdagmorgen, om 7.15u om precies te zijn, worden alle vrijwilligers in de refter verwacht en krijgen die een ontbijt aangeboden om te tonen hoe dankbaar de school is dat zij zich belangeloos inzetten. Dit wil ik natuurlijk ook niet missen! Om 10u heb ik me opgegeven om de bib in te richten voor de book fair. Zaterdag heb ik de meiden beloofd om naar een knutsel(voor)middag te gaan (van 10u tot 16u) en om 16.3ou is het de 2e bijeenkomst van Vlamingen in Austin. Ik heb geen idee wanneer we naar huis zullen gaan… En zondag? Dan is het rustdag, dan moet ik energie opdoen om de volgende week door te komen! Ik zal het immers nodig hebben gezien ik geen 3 x 7 meer ben 🙂

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s