Allerlei #3

Vrijdag na school heeft Tine met haar vriendinnen uit België geskypet. Ze was zo content! Het was haar vriendin Amy haar verjaardagsfeestje. Er mochten enkele klasgenootjes blijven slapen. Vorig jaar was Tine er ook bij en blijkbaar bracht dat mooie herinneringen met zich mee want als verrassing voor Amy had Estée, één van de klasgenootjes, gevraagd of Tine mocht skypen met hen. Ze hebben 40 minuten zitten kletsen, herinneringen opgehaald, verhalen uitgewisseld en veel gelachen.

Tine had ooit eens in één van de skypeberichten verteld over crazy looms. Dit zijn kleine rubberen bandjes waar je allerlei figuurtjes mee kan maken met behulp van een speciaal toestelletje. Blijkbaar bestaat dat in België nu ook, want Amy had iets gemaakt en wou dit aan Tine laten zien. Tine op haar beurt toonde al de creaties welke ze zelf al gemaakt heeft en beloofde om voor elk van hen een mooie armband met bloem te maken. Als ze klaar zijn worden ze richting Wetteren opgestuurd. Er zullen een paar gezichtjes stralen als ze het pakje ontvangen. Hierbij zien jullie een foto van enkele van haar creaties. Van links naar rechts: een haarstrik voor een Barbiepop, een taco, flappy bird, een ijsbeer, Elsa van Frozen, een potlood, een kaars, een “bloem”armband, een aardbei en als laatste een appel.

 

Dit weekend was het heerlijk weer. Aangezien we de vorige tuintafel met toebehoren verkocht hadden op de garage sale, hadden we geen parasol meer… Er moest dus dringend een nieuwe komen, want in de zon zitten is deze tijd van het jaar al te warm. We zijn nog maar begin mei, dat belooft voor komende zomer… Hopelijk hebben we dan andere verfrissing 🙂 Ik ben dus dit weekend om een mooie parasol gereden. Hij is bijna even mooi als onze vorige uit Wetteren, maar niet zo handig. Als het veel waait, moet hij dicht blijven en helaas waait het hier in de lente nogal veel en hard. Ik zou niet graag hebben dat hij omver waait op het glazen tafelblad van de tuintafel.

Dit weekend hebben Tine en ik ook de verf voor haar slaapkamer gekocht. Meer daarover in een volgende blog!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s