VIA-party!

Vrijdag waren we 6 maanden in the States. Niet te schatten hoe snel de tijd gaat! Het is hier nogal druk geweest de laatste weken: tuin beplanten, klimrek van de meisjes ineen vijzen, facebook en natuurlijk genieten van de mooie zonnige dagen…

Vorige week hebben we enkele toffe berichten mogen ontvangen uit België. Zo komen o.a. vrienden op bezoek in juli. We kijken er allemaal zo naar uit! En nu hebben we ook geen excuus meer om onze “formal dining room” en logeerkamer in te richten! The search is on voor een tafel, stoelen, gordijnen, verf en decoratiestukken! Aan de tafel moeten minstens 8 personen kunnen zitten en het mag allemaal niet te veel kosten. Een grote uitdaging, maar dit schrikt ons niet af :-).

Gisteren was de 1e bijeenkomst van “Vlamingen in Austin”. Dit is een Facebookgroep waartoe we behoren van Vlamingen die in Austin leven (zoals ze dat hier zo mooi zeggen). Ik keek er naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten. Het was bij Peter en Ann thuis, mensen die we eigenlijk niet kenden, maar die zo vriendelijk waren hun huis open te stellen voor al die Vlamingen hier. Zijzelf wonen al 11 jaar in Amerika. Het concept was simpel: bring your own food (to share)! Drank en hapjes werden door de gastheer en -vrouw aangeboden. We werden om 2 uur verwacht. Het was een super leuke middag met het typische Belgische weertje: de regen viel met bakken uit de hemel. We hebben vele leuke mensen ontmoet. Hopelijk groeien er een paar leuke vriendschappen uit… Ik zou zeggen… op naar de volgende bijeenkomst!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s