J. Lorraine Ghost Town…

Vandaag was het heerlijk weer. Dat vroeg om een buitenactiviteit. Philippe stelde een “ghost town” voor. De meiden waren meteen akkoord. Na een half uurtje rijden, kwamen we aan in Manor, waar de “ghost town” zich bevond. Het was zoals ik me het spookstadje Calico in Death Valley herinnerde, het stadje dat we ongeveer 20 jaar geleden gezien hadden tijdens onze huwelijksreis. Alles was oud, versleten, verlaten en vergrijsd. Er was een bank, dokter, kapper, winkel, saloon, jail, … We hadden geluk, want er waren juist een paar ruiters met hun mooie paarden op muziek aan het dansen. Prachtig… Er liep nog een dame rond. Ze bleek de “uitbaatster” van de ghost town te zijn. Ze vertelde dat, als het weer het toelaat, er elke vrijdag- en zaterdagavond een film uitgezonden werd. Er was ook een vuurput waar je rond kan gaan zitten en je eigen marshmallows kan roosteren of gewoon een praatje slaan met je medemens. Je kan er iets kleins eten zoals hot dogs, frietjes of hamburgers en ook iets drinken (blikjes). Er was ook een spelletje uit de tijd van de cowboys en indianen: je kon er met hoefijzers gooien! De meisjes hadden veel plezier. Hier is de link naar de website.

Daarna zijn we nog een frozen yoghurt gaan eten bij “Orange leaf”. Het concept zit goed ineen: het is een klein winkeltje waar je verschillende smaken van frozen yoghurt en toppings kan kiezen. Eerst kies je je beker, maatjes small of large (in mijn ogen groot en gigantisch!), dan kies je welke smaak (of smaken) je wilt en dan kies je de toppings. Uit al die keuze is het moeilijk kiezen,vind ik: verse aardbeien, kiwi, blueberries, 8 verschillende soorten nootjes, marshmallows, mini m&m’s, geplette koekjes, chocoladedruppels, gummy beertjes, … enfin, you name it, they got it! Hierbij de link naar de website zodat jullie alvast al een beetje kunnen watertanden…

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s