Hanne en haar boyfriend

Deze week vroeg er een klasgenootje van Hanne of ze al een “boyfriend” had. Heel fier en met blinkende oogjes antwoordde ze van ja. Noel, een ander klasgenootje stond erbij en bevestigde “yes, me”! Hanne keek hem aan alsof ze het in Keulen hoorde donderen. Heel kordaat antwoordde ze: “No, it’s a boy in Belgium!” Noel stond zo beteuterd te kijken… ocharme dat ventje… Dan vroegen ze zijn naam… Ja, hoe moest ze dat vertellen? Ze had geen idee en zei dan ook maar gewoon “it’s a Belgian name, I can’t say it in English”.  Er volgde een algemene stilte… Zoals de vriendschapsakte voorschrijft, blijft ze haar vriendje Warre trouw! Maar tussen ons gezegd en gezwegen: ze vind Noel toch wel heel leuk en vooral grappig, maar het allerbelangrijkste is dat hij niet de hele dag achter haar aan loopt. Dus, future boyfriends, jullie wezen gewaarschuwd!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s