Zomerse dag… op 11 januari!

Vandaag was een heerlijke dag: 24 graden Celsius! En dat op 11 januari!Ik moet zeggen: we hebben er van genoten!

Aangezien er nog het één en ander in huis diende te gebeuren, werd er eerst een beetje geklust. Na al dat “harde” werk (vooral door Philippe)  hadden we wel een heerlijk verfrissend aperitiefje met de nodige versnaperingen op ons terras verdiend. Het was warm in de zon, heel warm… Tine zat in de schaduw te lezen. Er is nl. een soort van “oproep” gelanceerd door het pretpark Six Flaggs. Als elke leerling vanaf nu tot 25 februari 6 uur extra leest bovenop het “verplicht” lezen, krijgen ze een gratis toegangsticket tot het pretpark. Dit is leuk meegenomen, temeer omdat Hanne er ook voor in aanmerking komt. Zo kunnen we deze zomer het pretpark eens bezoeken en hoeven we slechts 2 toegangsticketten te betalen i.p.v. 4… Hanne en ik hebben gezelschapspelletjes gespeeld. Daarna zijn we met zijn allen nog eens naar de speeltuin in het begin van onze wijk gereden. De meisjes hebben heerlijk gespeeld en mama en papa hebben nog een beetje van de zon genoten.Er was veel volk, blijkbaar lokt het mooie weer iedereen naar buiten 🙂

Dan was het alweer tijd om een heerlijk vers gebakken bruin boterhammetje te eten en gezellig samen TV te kijken. Voor morgen voorspellen ze weer een heerlijke dag, niet zo warm als vandaag, maar nog steeds tussen de 20 en 23 graden.

Morgen staat de grootste tuinbeurs van Austin op het programma: ideeën opdoen voor onze tuin want Mijnheer wil een zwembad en Mevrouw wil andere beplanting plus een tuintafel met prachtige parasol! Een link naar de website vind je hier. Bovendien kan je Jeff Devlin ontmoeten… I have no idea who that is, maar die is hier blijkbaar hip, dus als iedereen naar diene mens gaat kijken, kunnen wij op ons gemak rondlopen en overal folders meegrabbelen…

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s