Mij vervelen? Ik denk het niet…

Het is een poosje geleden dat ik nog iets op onze blog gepost heb. Dit komt doordat ik mijn handen vol heb met van alles en nog wat…

Eerst en vooral dienden er nog meubels gekozen te worden, want de kamers klinken in ons nieuwe huis nog een beetje hol, vind ik. Dat nam een hele tijd in beslag omdat we onze stijl hier moeilijk kunnen vinden. We weten beiden wat we willen, maar toch komen we er niet altijd uit, vooral dan als het over de prijs gaat… of over nachtlampjes! Amai, dat was een moeilijke beslissing! Uiteindelijk is het toch gelukt en vrijdag zijn ze geleverd. Ze staan heel mooi in onze slaapkamer, precies of ze er altijd al gestaan hebben.

Maandag werden de barstoelen geleverd en dinsdag kwam onze nieuwe eetplaats toe. Een mooie witte tafel met grenen blad en 4 stoelen plus een bankje. Plaats voor 6 personen. Dat bankje wou ik al zolang, doch Philippe was (en is nog steeds) niet overtuigd van het comfort ervan. De nieuwe tafel komt in de keuken en de “oude” tafel verhuist naar de game room zodat we een plaatsje hebben om te puzzelen en zo.

Ik was ook bezig met mijn rijbewijs. Ik diende dit voor het einde van de maand af te leggen zoniet is het gedaan met rondbollen in mijn zwarte Ford Escape (by the way: niet meer hoeven verleggen is een luxe! Ik was altijd zeer negatief over een “automaat” omdat ik er in het verleden een paar slechte ervaringen mee gehad heb, maar hier is het gewoon zalig!). Ik was mij 2 weken geleden gaan aanmelden bij the Department of Public Safety, doch toen bleek dat ze mijn gegevens niet konden terug vinden in hun systeem, m.a.w. ze konden niet natrekken of ik legaal dan wel illegaal in hun staat verblijf. Ik mocht dus weer naar huis 😦 Eigenlijk was ik er op voorbereid, want Philippe had hetzelfde meegemaakt. Ondertussen hebben we beiden het examen mogen afleggen en steekt ons Texas drivers license op zak.

Vorige week was het “International Children’s Week” op school. Tijdens die week worden verschillende landen voorgesteld aan alle leerlingen. Er werd me gevraagd of ik het zag zitten om België voor mijn rekening te nemen. Uiteraard wou ik dit doen! Met veel plezier zelf! Klik hier om mijn versie over België te lezen. Ik was zeer benieuwd wat al die 9-jarigen er van zouden vinden… Ik wou nog zo veel meer vertellen, doch mijn tijd was beperkt. Er diende ook een “uithangbord” gemaakt te worden want vrijdag was het “International Fair” welke toegankelijk is voor vrienden en familie van alle leerlingen en leerkrachten/medewerkers. Donderdag was het “book fair” in de bib. Elke helpende hand was meer dan welkom, dus heb ik me ook opgegeven om daar te helpen. Vandaag braken we de book fair weer af en morgenvroeg delen we taarten uit aan elke leerkracht en elk personeelslid, speciaal voor Thanksgiving! Ikzelf ga deze keer geen taart bakken omdat ik onze oven nog niet gewoon ben. Je mocht ook ééntje kopen en doneren, maar dat vind ik maar niets. Ik doneer dan liever mijn werkkrachten 🙂 Maar meer daarover in een volgend bericht.

O ja, morgen mag ik mijn presentatie aan de kleutertjes geven  (aangepaste versie weliswaar). Hanne kijkt er al naar uit… en ik ook!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s