Pumpkin patch

Met Halloween in het vooruitzicht, hebben we vandaag iets typisch Amerikaans gedaan. We zijn naar een ‘pumpkin patch’ geweest. Ik kon er me eerst niets bij voorstellen, maar eigenlijk is het niets minder dan een hele hoop pompoenen bij elkaar op een grasveld. Wij zijn naar een kerkgemeenschap geweest die zo’n pumpkin patch organiseerde (de grootste in de omgeving) en waar ze oneindig veel soorten hadden: mini’tjes, kleintjes, grote, supergrote, reuze pompoenen, gele, oranje, oranje met groen, geel met groen, oranje met rood, … Afhankelijk van de grootte van de pompoenen die je wenst, bepaal je eigenlijk zelf een beetje de prijs. Er staan pompoenen van verschillende grootten uitgestald waar met alcoholstift een prijs opgeschreven is. Je vergelijkt dan de grootte van jou pompoen met de uitgestalde exemplaren en zo kan je dus zelf de prijs bepalen. Er wordt gerekend op de goedheid en eerlijkheid van de mens đŸ™‚ Volgend jaar kunnen we misschien een kleine kruiwagen meedoen om die mastodonten naar de auto te brengen…

Gisteren was het Tine’s verjaardag. Ze was heel blij met al de aandacht, zowel van de familie, van onze kennissen en vrienden alsook van haar eigen vriendjes. Bedankt om aan haar te denken…

We zijn nu ongeveer 2 weken in ons huis en raken stilaan geīnstalleerd: meubels en canvassen zijn geleverd en geīnstalleerd, fotokaders werden opgehangen, kasten werden gevuld, Babiche mag/kan eindelijk van de buitenlucht genieten (en wij dus onbezorgd van het terras), m.a.w. alles begint op zijn plaats te vallen. Er zitten echter wel vervelende insecten op het terras doch met het vernuftig afweersysteem kunnen we zowel binnen als buiten van ons nieuwe huis genieten. Nothing will stop us now!

Oh, ja, vandaag hebben we voor het eerst een slang gezien, in onze tuin nog wel! Een kleintje, zo’n 50 cm lang. Een bruintje… en ze zag er niet giftig uit đŸ™‚ Helaas konden we geen foto nemen, want ze was te bang (dat denken we toch) en dus te snel weg.

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s