Weekendje fun

Dit weekend hebben we alleen leuke dingen gedaan: eerst geshopt voor ons allen (veel koopjes gedaan, dus… me happy), dan naar “Toys R us” voor de meisjes (met dank aan de gulle schenkers voor de geschenkbonnen!), cowboy boots gekocht voor de meisjes en cowboys hats gekocht voor ons allen (behalve Philippe, hij ging  nog een beetje wachten…), Mc Donalds gaan eten (stond al heeeeel lang op Hanne’s verlanglijstje!). En dan ’s avonds… bat spotting op de Congress Avenue Bridge in Austin! Rond zonsondergang komen er duizenden vleermuisjes van onder de brug gevlogen om hun avondmaal te nuttigen. Tine kon niet wachten om al dat moois te aanschouwen en vroeg aldoor “Hoe laat is het? Wanneer komen ze? Gaat het nog lang duren?” Ze wilde het schouwspel voor geen haar missen. En gelijk had ze, het was prachtig. Maar het heeft inderdaad wel eventjes geduurd. Toen ze eindelijk tevoorschijn kwamen waren ze met duizenden tegelijk! In 1 woord: wow! Prachtig om die kleine beestjes te zien uitvliegen. Eén minpuntje: er hing een geurtje aan 🙂

Hier enkele foto’s:

Zondag was een rustige dag: lekker gezwommen, nog een beetje shoppen, cotton candy en donuts gegeten en dan op tijd naar bed (lees half acht (!)) , want de school start hier veel te vroeg naar mijn goesting!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s