Koopje

Deze morgen met Granny geskypet! Ik dacht dat ze het ging vergeten, maar nee, hoor, niets daarvan! We hadden haar verteld dat we vandaag huizen gingen bekijken die te koop waren, kwestie dat we op de hoogte zijn van de Amerikaanse normen voor als we ooit zelf zouden bouwen… Ik kan u verzekeren, ons huis in Wetteren was er niets tegen: om ter grootst en om ter bombastisch! Niets met wat we in België gewoon zijn.

En toch hebben we er eentje gekocht! Deze middag! Ja, ja, een prachtig (volgens Amerikaanse normen) huis met 5 slaapkamers (!!!!) en een “study” zodat iedereen die ons wil bezoeken bij ons kan blijven logeren. Met moderne meubels en mooie gordijnen zal het super mooi zijn! Hierbij reeds enkele foto’s van hoe het nu is:  http://www.toursmith.com/propertyidx.asp?id=2929

In principe kunnen we er midden oktober in, een ideale periode om te verhuizen: niet te warm en niet te koud 🙂

Zo zie je maar, het kan snel gaan….

Enjoy the nice pictures!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s