Laatste dagen in België

De laatste dagen in België waren nogal hectisch en, believe me, dat is een “understatement”. Problemen met de verkoop van ons huis, valiezen die verschillende keren in- en uitgepakt werden, toch te veel gewicht mee; dan maar boete betalen :-S, notaris van de kopers die meer dan 2 uur nodig heeft om een akt voor te lezen, snel nog maar eens naar het containerpark, nogmaals rondgaan in huis, oma laten stofzuigen, nog eens naar het containerpark (eigenlijk moesten we nog 2 X rijden doch wegens tijdsgebrek al ons gerief maar onder de carport gezet en aan Rutger en Sandrine gevraagd of zij wilden gaan (wat ze gelukkig wilden doen, waarvoor dank trouwens :-)), afscheid nemen van oma en oom Peer, bleiten, meterstanden opnemen met nieuwe eigenaars, nogmaals rondgaan, vuilzakken bij buren droppen, veeeeel te laat vertrekken en dan eindelijk onze slaapplaats voor de nacht opzoeken.

Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen door de gastvrouw en -heer. Het “laatste avondmaal” in België kon beginnen. De sfeer was goed, hapjes werden gesmeerd en geserveerd en net niet in onze mond gestopt, BBQ gedaan, veel gebabbeld, valiezen opnieuw in- en uitgepakt, nog een deel van de inhoud achtergelaten,… Het bed was reeds opgemaakt en klaar om erin te springen. Kortom, het was een leuke avond. De nachtrust (voor mij toch) was niet wat ze moest zijn: verschillende keren wakker geweest, wekker gezet doch vergeten aanzetten! (duh, how dumb can one be?!) maar gelukkig wakker geworden door een sms (bedankt Christel, anders hadden we ons misschien wel overslapen en onze vlucht gemist!).

Eerst nog een heerlijk ontbijt en dan richting Zaventem… Bij aankomst bleek er nogal wat file te zijn (er vertrok precies veel volk die dag…), bagage inchecken, afscheid nemen, bleiten en omhelzen, nog een beetje bleiten en omhelzen, door de paspoortcontrole, nog een beetje na bleiten… Enfin, je snapt het wel…

Toch nog af en toe een traan en krop in de keel bij het lezen van al die lieve sms-berichtjes, vliegtuig 20 minuten vertragen en dan eindelijk boarding and off we go!

Best wel een heavy morning…

 

One thought on “Laatste dagen in België

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s