Connecting flight

Ons toestel had een 20-tal minuten vertraging waardoor het zeer nipt zou worden om onze aansluiting te halen. De paniek sloeg Philippe al om het hart: wat als de border control te lang zou duren?, zouden we onze valiezen al kunnen ophalen?, hoe zit het bij de security? hoeveel tijd zou alles in beslag nemen? Maar de vriendelijke man van de border control heeft niet te veel getreuzeld, we hadden welgeteld nog 21 min en 53 sec over voor het vliegtuig ging vertrekken. Bleek dat we 14th in line (of daaromtrent) waren om op te stijgen! Eén uur en 46 min. later landde het vliegtuig in Austin, onze nieuwe thuis.

Die korte vlucht waren de meisjes toch te moe en hebben een beetje geslapen en Tine heeft in totaal maar 7 x moeten overgeven 😦

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s