Airborne

De vlucht zal ongeveer een 9-tal uren duren, wat voor de kinderen niet zo evident is. IPod, iPad, Nintendo DS, … alles was opgeladen zodat ze de vlucht doorkomen. Ik heb nl. 2 meisjes die niet kunnen slapen op het vliegtuig, moeder daarentegen… 🙂 Eén van hen, Tine, heeft nog eens het ongeluk van luchtziek te zijn ook al eet en drinkt ze de hele vlucht weinig of niets. Het arme schaap heeft in totaal 4 x overgegeven, vreselijk dat ik haar niet kon helpen…

Ondanks het feit dat we ons hele hebben en houden verkocht hebben, voelt het aan als op vakantie gaan. Uiteraard besef ik wel dat dit niet het geval is: als we op vakantie gaan, komt er geen hele delegatie om ons uit te zwaaien, laat staan dat ze staan te huilen, we komen immers terug. Maar nu… toch net even anders!

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s