D day Nala

Vandaag was het D day voor Nala. Ze mocht vanaf vandaag naar haar nieuwe thuis gaan. Tine was er al een tijdje mee bezig: hoe gaan we dat doen, zal Nala bang zijn, gaat ze luid miauwen, wat met het gemis,… Enfin, het kind was er enorm mee bezig. Toen kwam het moment waarop Nala in haar reismandje moest… Met volle moed pakte ze Nala op en zette ze haar in haar reismandje. En toen kwamen de tranen! Onophoudelijk liepen ze over haar wangen… er was geen stoppen aan. Tot aan Groot-Bijgaarden zat ze te snotteren in de auto… en Nala, ocharme dat poesje, miauwen dat het een lieve lust was. En ik maar uitleggen dat ze naar een nieuwe familie ging waar het goed was en waar ze veel buiten kan lopen… En Hanne? Dit zat er bij en keek er naar met een blik in haar ogen van “waarom ben jij eigenlijk aan het wenen? Nala gaat daar gelukkig zijn…”

Toen we bij Cindy aan kwamen, wou Nala niet uit haar reismandje. Na een tijdje had ze geen schrik meer, maar wou toch de boel eerst een beetje gade slaan. Om een lang verhaal kort te maken: uiteindelijk moest ze wel uit haar mandje en sprong ze tegen de deur aan, puur van de schrik, ocharme dat beest. Toen we vertrokken had ze zich verschanst in de kelder en zat ze helemaal ineengedoken tussen de muur en een emmer… Maar we zijn er gerust in, ze zal het daar goed hebben: een grote tuin, een lieve familie met lieve kindjes, veel speelruimte.

Toen Tine terug thuis was, zei ze heel spontaan: Nala zal het daar goed hebben. After all, is dat niet het belangrijkste?

IMG_2368

One thought on “D day Nala

  1. helaba
    ja ik kan begrijpen dat het moeilijk was voor tine en dus ook voor jou ! maar wees gerust, poezen en kinderen zijn veerkrachtige wezens en het komt allemaal wel weer goed.
    een dikke knuffel van ons hier
    anja, josse en warre

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s