Bijna…

Het is bijna zo ver! Nog welgeteld 6 nachten en dan is het zo ver… OMG! Ik kan het bijna niet geloven… Het komt dichterbij… met rasse schreden…. Zaterdag 31 augustus, het einde van de grote vakantie, vertrekken we. Vele kinderen kijken reikhalzend uit naar het nieuwe schooljaar, ook de onze. Een nieuwe school is spannend, hoewel Tine wel beseft dat de eerste weken moeilijk en vermoeiend zullen zijn. Maar ze slaat er zich wel door, veerkrachtig en persistent als ze is.

We zijn zo goed als klaar en zitten mooi op schema. Alleen die Renault staat nog steeds op onze oprit… Grrr, waarom is er niemand in geïnteresseerd? Het is een koopje! Met garantie tot eind januari 2014! Ik snap het echt niet…

Maar er zijn ook leuke dingen te doen: Tine en ik hebben al op verschillende websites leuke meubels uitgezocht zodat we ons nieuwe huisje gezellig kunnen inrichten, m.a.w. we weten perfect wat we willen 🙂  Bij aankomst kunnen we so to speak direct gaan shoppen 🙂

One thought on “Bijna…

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s