Mijn dagje niet…

Vandaag is precies mijn dagje niet, zucht…

Deze morgen niets anders gedaan dan rond gereden en in mijn ogen veel tijd verloren: kindjes afzetten bij Miss Louise, doorrijden naar de dierenarts, daar wachten, horen dat de papieren voor Babiche niet in orde zijn (haar vervangster had me een hondenpaspoort meegeven!, chip niet geregistreerd en dit zou blijkbaar een maand duren en die tijd hebben we niet meer!!!), dan auto tot tegen het dak gevuld om op het containerpark te lossen, doch daar aangekomen zien dat het maar vanaf 13u open gaat (ik weet het mijn eigen fout, ik had maar de website moeten checken…), dan snel snel om boodschappen, weer naar huis en auto voor de helft uitlegen want kinderstoelen moesten er weer in om de meiden op te halen bij Miss Louise, eten, snel kast legen want zus Ilona komt deze ophalen, auto weer vullen en alweer naar containerpark (in de gietende regen) en als een verzopen kieken terug thuis komen, snel haren drogen, kast helpen inladen (niet te veel helpen, want dat is mannenwerk!) en dan een beetje kuisen of het stof zit tussen onze boterhammen!

Maar er is ook goed nieuws: onze schuchtere Nala heeft een nieuwe thuis gevonden! Ik ben zo blij, je kan het je niet voorstellen… Ik zat er zo mee in… Enkele dagen geleden meldde een klasgenote van Duitsland dat ze ze wel wou. Direct een afspraak gemaakt bij de dierenarts en Nala is ook in orde tegen allerhande kattenziekten, zo hoeven de nieuwe eigenaars zich om niets te bekommeren behalve de nodige TLC te geven, want dat zal ze nodig hebben.

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s