Engelse les

Gisteren hadden de meisjes hun eerste Engelse les. Philippe stond er een beetje wantrouwig tegenover. Onterecht, zo bleek achteraf. Ze waren SUPER enthousiast: een toffe juf, leuke les, mooie leerboeken en toffe liedjes op de bijhorende CD! Er was zelfs een Sint Bernard puppy, Wallis, waar ze alle 2 weg van waren! Meer moest dat niet zijn. Ze misten de juf al nog voor ze goed en wel thuis waren, zeiden ze 🙂

Tine kent de liedjes ondertussen al bijna allemaal van buiten, ze kan al een beetje Engels lezen en heeft al verschillende woordjes geschreven. Ze ziet het volledig zitten…

Ik heb vandaag nog een beetje gerief van de zolder gehaald (waar blijft dat allemaal vandaan komen?) en alweer de site een beetje aangevuld. Voor de nieuwsgierigen onder jullie: http://www.leybaert.com is het juiste adres! Neem gerust een kijkje en doe een bod! En… er volgt nog! Het blijft maar komen, haha!

 

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s