Another milestone…

Er is veel gebeurd de laatste weken. Onder andere: het schooljaar is ten einde! Amai, wat is dat jaar voorbij gevlogen. De meisjes sluiten een mooi hoofdstuk af. Maar niet zonder afscheidsfeestje! En feest was het! Zowel op school als thuis.

Op school hadden we samen met Juf Ilse en Meester Nico een feestje georganiseerd. Ze hadden een leuk geschenkje voorzien: een muismat met een foto van Tine en Hanne. Hanne heeft al gezegd dat deze zeker mee moet! Tine heeft enkele tranen gelaten en ik kreeg de krop in mijn keel, maar al bij al was het toch een mooie afsluiter.

Op zondag 30 juni was er dan het “echte” afscheidsfeestje thuis. Er werden 20 kindjes verwacht. Een hele opgave voor mama en papa om deze bende in het oog te houden, eten en drinken te geven, vragen te beantwoorden, foto’s te trekken en nog zo veel meer! Het was een leuke namiddag. Heel veel blije en lachende gezichtjes hebben we die middag op foto vastgelegd. Op 2 botsingen na, zijn er geen tranen geweest. De meisjes hadden het super naar hun zin. Ik denk dat die bewuste middag voor altijd in Tine’s geheugen gegrift zal staan…

Enkele sfeerbeelden zie je door op de link te klikken: http://www.flickr.com/photos/98570587@N07/sets/72157634541027209

Ook vandaag was een belangrijke dag. We hadden een afspraak bij vastgoedmakelaar Jo Van Nieuwenhove van het kantoor Thebae te Sint-Martens-Latem. De kopers van onze woning werden ook verwacht. Op het programma stond nl. de compromis tekenen!

Na afloop zijn de nieuwe eigenaars nog eens mee naar huis gekomen en hebben we samen een toast uitgebracht: ik hoop met gans mijn hart dat deze lieve, mooie, jonge mensen er even gelukkig zullen zijn als wij geweest zijn.

Toen ze hun bod uitgebracht hadden, heb ik enkele tranen gelaten, maar nu ben ik er volledig klaar voor.

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s