Major disaster!

Enkele dagen geleden heeft zich een verschrikkelijk treinongeval voorgedaan te Wetteren. Omdat er acrylnitrildampen vrij waren gekomen, werd het rampenplan afgekondigd en moesten vele Wetteraars hun huizen verlaten. Minister Milquet en Premier di Rupo zakten voor persconferenties af naar Wetteren. Blijkbaar komen de giftige dampen uit de riolering en mag de afgebakende zone absoluut niet betreden worden. Half Wetteren was afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit bracht veel rompslomp teweeg voor zij die niet rechtstreeks leden onder de evacuatie doch dat is een peulenschil voor hetgeen sommige bewoners meemaakten. Mijn gedachten zijn bij hen… Hopelijk mogen ze snel terug naar hun woningen, doch ik vrees er een beetje voor.

Ik had een paar daagjes verlof genomen om het één en ander in en om het huis te doen, zoals houtwerk van de ramen schilderen en gerief sorteren. Daarvoor diende ik nog enkele boodschappen te doen, doch de winkel waar ik heen wilde, bleek gesloten te zijn. Idem voor wat de kringwinkel betrof: dicht op bevel van de brandweer!

We wilden foto’s van ons huis om op het internet plaatsen, maar ja, wie wil er tegenwoordig nog een huis kopen in Wetteren na dit verschrikkelijk voorval?

Leave a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s